Απαγορευμένοι έρωτες

Σχέση με παντρεμένο; Με τον αγαπημένο της φίλης σου; Με τον κολλητό του καλού σου; Ή μήπως με τον προϊστάμενό σου; Αν κάτι από τα παραπάνω σε έκανε να κοκκινίσεις, συνέχισε να διαβάζεις!

 

Έρωτας με παντρεμένο

H ερωτική σχέση με έναν άνδρα που είναι παντρεμένος ή γενικά δεσμευμένος με άλλη γυναίκα είναι αναμφισβήτητα ένας κοινωνικά απαγορευμένος έρωτας. Αν και συνήθως μια γυναίκα δεν ξεκινά σχέση με τη σκέψη ότι θα πάρει τον άντρα κάποιας άλλης, πολλές φορές στη συνέχεια παρατηρείται μια στάση αμφιθυμίας. Μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη επιβεβαίωση όταν ο άντρας την προτιμά, αλλά η ζήλεια και η αίσθηση της απόρριψης όταν  ο σύντροφος είναι με την οικογένειά του είναι εξίσου ισχυρές.

Τι συμβαίνει

Βλέπουμε μια τάση αψήφισης των κοινωνικών ορίων καθώς και μια αδυναμία να μπει η γυναίκα που συνάπτει σχέση με έναν δεσμευμένο άντρα,  στη θέση του άλλου, στην προκειμένη περίπτωση της συζύγου. Πολλές φορές, το γεγονός ότι και η ίδια έχει απατηθεί δεν την απωθεί από την εμπλοκή σε μια τέτοια σχέση, καθώς επικρατεί μια διαταραγμένη αίσθηση εκδίκησης.