Νέλλη Θεοδοσίου

Νέλλη Θεοδοσίου

theodosiou

Η Νέλλη Θεοδοσίου είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου της Αμιένης (Γαλλία) και εργάζεται ως ψυχολόγος με ειδίκευση στην ψυχοθεραπεία τόσο ενηλίκων, όσο και παιδιών από το 1990.
 
Έχει δημιουργήσει το χώρο ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής, μαθησιακής υποστήριξης και λογοθεραπείας «Διαλέγεσθαι», όπου σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες του κάθε τομέα, αποσκοπεί στην ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών κάθε ατόμου που απευθύνεται στο κέντρο.
Είναι ιδρυτικό μέλος του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Όναρ - μέσω τέχνης για το άρρωστο παιδί» και μέλος της «Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής».

Η Νέλλη Θεοδοσίου έχει αρθρογραφήσει σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, σε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία ενηλίκων και παιδιών.  Είναι τακτική συνεργάτις του περιοδικού «Παιδί& Νέοι Γονείς» και του περιοδικού  «Mommy», καθώς και της αντίστοιχης τηλεοπτικής εκπομπής. Τακτική συνεργασία έχει επίσης με τα περιοδικά «Εγώ» στη στήλη των ειδικών , καθώς και με το περιοδικό «Men’s Health».
Έχει επιμεληθεί τα βιβλία της Έμμυς Γεωργαντά «Η βιβλιοθήκη της Οικογένειας» : Μητέρα Ξανά, «Η Βιβλιοθήκη της Οικογένειας»: Προσχολική ηλικία 4-6 ετών, Εκδόσεις Φυτράκη.

Κάνει εμφανίσεις σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με θεματολογία που περικλείει την ανάλυση παιδαγωγικών θεμάτων και την συμβουλευτική γονέων σε προβλήματα που αφορούν τα παιδιά τους, καθώς επίσης και σε εκπομπές που προάγουν την ψυχική και σωματική υγεία.


 
You are here: Home Βιογραφικό